Cuști pentru câini marca Profi-Stahl

Cuștile de câini sunt specialitatea noastră. Producem cuști robuste, estetice si confortabile pentru câini de talie mare si mică. Cuștile sunt construite din plăci zincate, garantând astfel integritatea cuștii și siguranța câinelui.

Deoarece avem o lungă experiență în domeniu, cuștile noastre de înaltă calitate vor fi pregătite după  placul dumneavoastră, până la cel mai mic detaliu, și la un preț mic. Aspectul nostru principal este sa menținem standardul de calitate bună la preț mic, orice fel de cușcă și pentru orice rasă de câine, este achiziționată din materiale de înaltă calitate. De aceea clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți.

Cele mai populare cuști pentru câini:

Cum să comand o cușcă pentru un câine?

telefon

Sunaţi / scrieți

Solicita un sfat

vedd at

Plasați o comandă

Nu așteptați și comanda o cușcă de câine acum!

Cuști pentru câini marca Profi-Stahl

În oferta noastră veți găsi cuști fixe și cuști fără sudură. Acestea sunt făcute din plăci zincate de calitate înaltă. Foarte important de reținut este faptul că, deși nu sunt făcute prin procesul de sudură, cuștile sunt la fel de rezistente și robuste. Pereții prefabricați sunt montați cu nituri pe loc la adresa clientului. Acoperișul este făcut din tablă trapezoidală zincată. Toate cuștile noastre sunt echipate cu o ușă standard de 80/80 cm.

  • Puteți comanda cuștile noastre fixe din 2 tipuri de material
  • Cuști fixe făcute din profiluri închise sudate
  • Cuști fixe făcute din profiluri închise neîncălzite  

Cuștile făcute din profiluri închise neîncălzite sunt întărite cu o bară pentru a menține durabilitatea și in același timp menținând un preț mic.

Pentru cuștile pentru câinii de talie mare sunt incluse modificări si ajustări pentru întărirea produsului. Sunt 100 % rezistente la câini cu putere fizică mare, deoarece pereții sunt armați, iar aceștia pot opri până și cele mai puternice animale să scape.

Cuștile pentru câinii de talie mică sunt mai înguste, prevenind astfel o eventuală evadare a patrupedului.

Dacă totuși doriți o cușcă și mai mică, avem în ofertă și cuștile standard de 2/2, dar totodată acceptăm ajustări din partea clientului.

Oferta noastră include și o vopsea cu o gamă largă de culori. Pe lângă zincare, aceasta vopsea protejează împotriva coroziunii, prelungind astfel durata de viață a produsului.

Culoarea standard este negru, dar pentru un tarif suplimentar, puteți alege ce culoare doriți dumneavoastră din catalogul nostru RAL. Vopselele noastre sunt rezistente la apă, și nu reprezintă nici un pericol pentru sănătatea câinelui.